Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: 6 Μοναδικές Προσφορές για όλη την οικογένεια (Απλή ή Οικογενειακή Είσοδος / Ετήσια Κάρτα) στο μεγαλύτερο πάρκο της Χώρας

από 11
Αξία
14
Έκπτωση
21%
Κέρδος
3
12478 συνολικές αγορές!
Η προσφορά είναι ενεργή και συνεχίζεται
Έληξε

Δυστυχώς η προσφορά έληξε

- Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τις 01.11.2020

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε εξαργύρωση της προσφοράς μετά τις 01.11.2020 πατήστε ΕΔΩ

H προσφορά περιλαμβάνει επίσκεψη στο "Αττικό Ζωολογικό Πάρκο" στα Σπάτα, η καλύτερη πρόταση για μια ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική απόδραση για όλη την οικογένεια, με επιλογή από 6 προτάσεις!

- Επιλέγετε από:

  • 11€ από 14€ για Ημερήσια Είσοδο 1 παιδιού (έως 12 ετών)
  • 14,5€ από 18€ για Ημερήσια Είσοδο 1 ενηλίκου (από 13 ετών και άνω)
  • 42€ από 60€ για Είσοδο για 2 γονείς & 2 παιδιά (έως 12 ετών)
  • 50€ από 72€ για Είσοδο για 2 γονείς & 3 παιδιά (έως 12 ετών)
  • 29€ από 42€ για Ετήσια Παιδική Κάρτα (έως 12 ετών)
  • 38€ από 54€ για Ετήσια Κάρτα Ενηλίκων (από 13 ετών)

- H προσφορά ισχύει Καθημερινές, Σαββατοκύριακα & Αργίες χωρίς περιορισμούς

- Παιδιά έως 3 ετών μπαίνουν δωρεάν

- Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τη δύση του ηλίου

- Η είσοδος του πάρκου κλείνει μία ώρα πριν την δύση

- Για να ενημερωθείτε για την πρόγνωση του καιρού την ημέρα που επιθυμειτε να επισκεφτείτε το πάρκο πατήστε ΕΔΩ

- Το Πάρκο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την  προσκόμιση ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ του αγορασμένου κουπονιού.

- Το παρόν κουπόνι σας επιτρέπει την είσοδο από τα ταμεία του Πάρκου ΚΑΙ ΟΧΙ από την είσοδο ταχείας εξυπηρέτησης

- Η κάρτα εκδίδεται επί τόπου την ημέρα της πρώτης επίσκεψης (δεν χρειάζεται κανένα δικαιολογητικό)

- Η κάρτα εκδίδεται ΜΟΝΟ στο πάρκο και έχει ισχύ από την ημέρα έκδοσής της και για 1 χρόνο

- Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του

- Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (καθημερινές 09:00 - 19:00 και Σάββατο 09:00 - 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Αττικό Πάρκο

  • Θέση Γιαλού
    Σπάτα
  • 210-6019958
  • Website

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα.

Το εγχείρημα της δημιουργίας ενός ζωολογικού πάρκου, όπου η ενημέρωση και η ψυχαγωγία θα οδηγεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος, ξεκίνησε τον Μάιο του 2000, αρχικά ως Ορνιθολογικό Πάρκο φιλοξενώντας την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στο κόσμο (1.100 πουλιά από 300 διαφορετικά είδη). Σήμερα, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή  περισσότερων των 1800 ζώων από 300 είδη, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, σε μια έκταση άνω των 200 στρεμμάτων, όπως λιοντάρια, ασιατικοί ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, αρκούδες, πιγκουίνοι, παπαγάλους, δελφίνια και πολλά άλλα, αποτελώντας ταυτόχρονα χώρο μάθησης συναρπαστικών πληροφοριών για την ζωή και τις συνήθειές τους.

Για τους επισκέπτες, τα ζωολογικά πάρκα αποτελούν ένα χώρο διασκέδασης και χαλάρωσης. Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο επιδίωξη είναι να αποτελεί ταυτόχρονα και πρώτιστα, χώρο εκπαίδευσης για το κοινό και προστασίας και διατήρησης για τα ζώα.

Κεντρική έννοια στη φιλοσοφία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είναι η επιμόρφωση του κοινού, παράλληλα με την ψυχαγωγία. Η ενημέρωση του κοινού γύρω από το ζωικό βασίλειο, καθώς και η προσπάθεια διατήρησης και αναπαραγωγής των απειλούμενων ειδών - ένα 30% περίπου των ζώων του Πάρκου είναι σπάνια ή ακόμα και υπό εξαφάνιση - αποτελούν βασικούς στόχους του Πάρκου.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα σε ομάδες μαθητών και ξεναγήσεις κατά την διάρκεια επισκέψεως των σχολείων. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 75.000 μαθητές  από όλη την Ελλάδα επισκέπτονται το Πάρκο για να γνωρίσουν από κοντά τα 300 είδη ζώων ή για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα 15 εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονούνται ειδικά για τα σχολεία.

Το Πάρκο είναι μέλος της EAZA (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων) και της ΕΑΑΜ (Ευρωπαϊκή Ένωση για τα Θαλάσσια Θηλαστικά)  και ως μέλος τους τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτούνται για την ευημερία των ζώων.

Σε συνεργασία με την ΕΑΖΑ, το ΑΖΠ συμμετέχει ενεργά σε 29 Ευρωπαϊκά προγράμματα αναπαραγωγής απειλούμενων ειδών (ΕΕP), και  36 είδη παρακολουθούνται και ελέγχονται μέσω Βιβλίων γενεαλογίας και αναπαραγωγής (ΕSB). Επίσης από την αρχή του 2004, το ΑΖΠ χρησιμοποιεί το Διεθνές σύστημα πληροφοριών πανίδας (ΙSΙS), όπου καταχωρούνται όλα τα δεδομένα των ζωολογικών κήπων της ΕΑΖΑ και της WAZA (Παγκόσμια Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων). Μέσω αυτού του συστήματος μπορούμε να έχουμε πολύτιμες πληροφορίες για όλα τα ζώα που φιλοξενούνται σε ζωολογικούς κήπους διεθνώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αττικό Πάρκο αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας, καθώς η ανάπτυξη του στηρίχτηκε σε ιδίους πόρους χωρίς καμιά κρατική επιχορήγηση. Στα μελλοντικά σχέδια, περιλαμβάνεται η δημιουργία  της «Δεινοσαυρόπολις» - ένα μοναδικό Μουσείο Εξέλιξης των Ειδών με έμφαση στην εποχή των Δεινοσαύρων, καθώς και την «Ωκεανόπολις», ένα Πρότυπο Ενυδρείο, καθιστώντας κατά αυτό τον τρόπο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ένα παγκόσμιας εμβέλειας θεματικό πάρκο για την προστασία της βιοποικιλότητας

Το Όραμά μας

Όραμα μας είναι πρωτίστως η εδραίωση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ως του μεγαλύτερου Ζωολογικού Πάρκου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ενός παγκόσμιας εμβέλειας θεματικού πάρκου για την προστασία της βιοποικιλότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος μας είναι η παροχή ενημέρωσης που θα οδηγήσει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος και η προσπάθεια διατήρησης ή ακόμα και αναπαραγωγής των απειλούμενων ειδών καθώς ένα 60% περίπου των ζώων του Πάρκου είναι απειλούμενα ή ακόμα και είδη υπό εξαφάνιση.

Μήνυμα Ιδρυτή μας

"Η κατανόηση του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούμε είναι σημαντική για όλους μας. Η προστασία της βιοποικιλότητας και η ενημέρωση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ζωικού βασιλείου, αναγκαιότητα. Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εδώ και χρόνια προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, μέσα από την επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία της γνωριμίας, με μερικά από τα πιο όμορφα και σπάνια είδη που κατοικούν στον πλανήτη. Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόγευση της εμπειρίας αυτής. Καλή πλοήγηση και σας περιμένουμε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!" Zαν-Ζάκ Λεσουέρ, Ιδρυτής Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ

2. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο"

3. Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το"

4. Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά"

5. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή στα γραφεία μας)

6. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών

Eννοείται ότι μπορείτε να κάνετε δώρο το κουπόνι αποστέλλοντας το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αρκεί να έχετε δηλώσει το όνομα και το email του όταν πραγματοποιείται η αγορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6019958 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–19:00 & Σάββατο 09:00-17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr

Το Happydeals προτείνει

Σχετικά Deals

1